Toshiba laptop aanbieding

Zoek je een nieuwe Toshiba laptop? Dan vind je bij ons altijd de beste, leukste, gekste en scherpste Toshiba laptop aanbiedingen van dit moment. Om altijd op de hoogte te zijn en te blijven van de scherpste Toshiba laptop aanbieding hoef je alleen onze site in de gaten te houden, wij gaan namelijk alle acties en aanbiedingen op het internet langs en plaatsen ze hier.

Zijn er op het moment weinig Toshiba aanbiedingen? Kijk dan eens bij laptop aanbiedingen van overige merken.

Toshiba laptops

Toshiba is een merk dat bij zo goed als iedereen wel bekend is. Misschien iets minder bekend is de naam Dynabook. Onder deze naam gaat de Japanse computerfabrikant sinds kort door het leven. Toshiba richt zich met de Dynabooks voornamelijk op de zakelijke markt. Ze zijn daarom extra stevig gebouwd zodat ze een stootje kunnen verdragen en hebben ze bovendien veel beveiligingsopties om optimale bescherming van de data op jouw Toshiba laptop te garanderen. Je gegevens sla je veilig op via de TPM chip. Alle Toshiba laptops worden onderworpen aan een test die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Pas als deze zware test, goed is doorstaan, voldoen ze aan de normen van Toshiba. Alle Toshiba Dynabooks draaien op Windows 10, het zakelijke besturingssysteem van Microsoft. Via Remote Desktop ben je gemakkelijk en snel verbonden met computers en programma’s binnen je eigen zakelijke omgeving. Voor de goedkopere maar zeker krachtige Toshiba laptop kies je voor de Dynabook Satellite Pro laptops. Met de 15,6 inch Dynabook Satellite Pro L50-G-17Z schrijf je zakelijke verslagen, maar draai je ook virtuele omgevingen in VMware. Zit je in de trein en wil je nog even snel je e-mail bijwerken? Geen probleem! Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een stopcontact in de trein, de krachtige accu houdt het namelijk tot 9 uur vol. De Dynabook Portégé is een lichtgewicht laptop, waar je niet hoeft in te leveren op prestaties. Met de Portégé til je jouw prestaties zelfs naar een new level. Of je nu meerdere taken tegelijk uitvoert of een grafisch zware toepassing draait, met de CPU en de verbeterde HD-videokaart is deze klus snel geklaard. De Toshiba Tecra is een voornamelijk zakelijke laptop. Met een beeldscherm van 15,6 inch kun je alles duidelijk zien, in haarscherp beeld, en genieten van kraakhelder geluid. De Toshiba Tecra heeft genoeg kracht om programma’s als VMware met gemak te draaien en met 16 GB RAM geheugen en de Intel Core i7 processor bewerk jij foto’s en video’s alsof het niks is. Met Windows 10 Pro maak je op afstand verbinding met het kantoor, zodat je altijd verbonden bent en blijft, ook als je thuis werkt. Zo deel jij bijvoorbeeld nog even snel een presentatie met je collega’s. 

Toshiba laptop kopen

Als je een nieuwe Toshiba laptop wil kopen heb je een ruime keuze aan verschillende modellen. De Dynabooks zijn er voornamelijk voor alle zakelijke duizendpoten. Ze zijn gebouwd om een stootje te kunnen verdragen. De beveiligingsopties om jouw data veilig op te slaan is bij deze laptops ongekend. De Dynabook Satellite Pro is krachtig genoeg om bijvoorbeeld VMware te draaien zonder prolemen. Geen stopcontact vrij in de trein? Geen enkel probleem, de batterij gaat zeker 9 uur mee. Alle Toshiba laptops worden onderworpen aan een test die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Pas als deze zware test is doorstaan, voldoen ze aan de normen van Toshiba. Dat is de garantie die je krijgt van Toshiba. De garantie die je van ons krijgt is dat wij altijd DE Toshiba laptop hebben, die past bij jouw persoonlijke gebruik en voorkeuren. Neem rustig een kijkje en maak jouw keuze!