Notebook aanbieding

Op zoek naar een nieuwe notebook? Hier vind je de beste notebook aanbiedingen van het moment. Notebooks zijn er in alle formaten en van processoren van i3 tot i7. Ideaal voor werk of onderweg! Check de actuele notebook aanbiedingen.

Verschil laptop en notebook

De ontwikkelingen in de wereld van computers gaan zoals we allemaal weten erg snel. Een belangrijke ontwikkeling is bijvoorbeeld dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van de traditionele desktop. Veel mensen verkiezen een laptop boven een desktop omdat met een laptop op verschillende plekken gewerkt kan worden. De laptop beschikt namelijk over een oplaadbare accu en kan daardoor in principe overal gebruikt worden. Daarnaast bieden veel laptops min of meer dezelfde functies als een traditionele desktop computer. De laptop heeft natuurlijk een beeldscherm en geïntegreerd toetsenbord en touchpad of pointing stick. De prestaties op gebied van processors en taken van de betere laptops, doen inmiddels nauwelijks meer onder voor een gemiddelde desktop computer. Een laptop kan op verschillende plekken in huis, op kantoor of onderweg gebruikt worden. Voor het gebruik van een laptop is niet eens een tafel of bureau vereist omdat hij ook op schoot gebruik kant worden. Deze flexibiliteit is waarom veel mensen voor een laptop kiezen in plaats van een traditionele desktop computer. Een andere veelgebruikte naam voor een laptop is notebook.

Notebook kopen

Voor je een notebook gaat kopen moet je goed bedenken wat je verwachtingen van deze notebook zullen zijn. Je moet je hierbij afvragen waar je de notebook voor wilt gebruiken, op welke plek je hem wilt gebruiken en welke andere aspecten je van belang vindt. Wanneer je de notebook voor simpele taken zoals tekstbewerking en surfen op het internet wilt gebruiken heb je voldoende aan een standaard processor. Je kunt dan bijvoorbeeld een notebook met Intel Core I3 processor kiezen. Dit is een erg goede processor wanneer het om het uitvoeren van standaard taken gaat. Als je de laptop wilt gebruiken voor zwaardere taken zoals fotobewerking, kun je beter voor een notebook met Intel Core I5 processor kiezen. Wanneer je ook video’s wilt bewerken of wilt gamen op de notebook, is een Intel Core I7 of I9 processor de beste keuze. Bekijk ook de andere laptop aanbieding!

Goedkope notebooks

De plek waar je de notebook wilt gebruiken is vooral voor de grootte en het gewicht van belang. Als je de notebook vooral thuis of op kantoor wilt gebruiken kun je een wat zwaardere laptop kiezen. Je kunt dan kiezen voor een beeldscherm met veel werkruimte van bijvoorbeeld 17 inch. Wanneer je de laptop op veel verschillende plekken wilt gebruiken is het handig een kleinere en lichtere laptop te kiezen. Je kunt dan kijken naar het standaard formaat van 15 inch. Als je de laptop altijd bij je wilt hebben kun je beter kiezen voor een klein formaat van 13 inch of zelfs een mini laptop. Andere belangrijke aspecten zijn afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je graag films in hoge kwaliteit kijkt moet je bijvoorbeeld letten op de beeldschermkwaliteit en grafische kaart. Wil je veel foto’s op de laptop bewaren dan is het geheugen van belang. Op deze pagina vindt je notebook aanbiedingen voor alle soorten notebooks. Zo koop je altijd voordelig de notebook die jij wilt.