Microsoft Surface aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe Microsoft Surface, of nog belangrijker, de juiste Microsoft Surface aanbieding? Wij hebben ze allemaal voor je, gewoon makkelijk en overzichtelijk op een rijtje. Voor wie het gemak van een tablet wil combineren met het comfort en andere voordelen van een laptop, is er de Microsoft Surface. Bekijk de actuele Microsoft Surface aanbiedingen van de bekende webshops!

Microsoft laptop

Microsoft is niet meer weg te denken uit de wereld van computers en alles wat met computers te maken heeft. Microsoft Teams is bijvoorbeeld helemaal HET programma van nu, met alle thuiswerk en school maatregelen. Microsoft Office, met al zijn sub programma’s zoals Word en Excel. Of wat dacht je, en misschien hadden we hiermee moeten beginnen, van Windows?? Tenzij je een laptop gebruikt die geen Microsoft programma’s ondersteunt, is de kans groot dat jij al voor het grotere deel van je leven, op wat voor manier dan ook, gebruik maakt van Microsoft. Dus ook jij kent Microsoft en hebt dit geheid een keer gebruikt, welk programma dan ook. Met een laptop van een willekeurig merk, maak je dus eigenlijk al gebruik van Microsoft, maar Microsoft wilde meer! En toen was daar de Microsoft laptop. Van binnen en van buiten, 100% Microsoft. De Surface modellen zijn er voor iedereen die wil genieten van een volwaardige laptop, met alle voordelen van een tablet, in 1! De Surface Pro of wat denk je van de Surface Book 3? Heb je meer nodig? Surface Pro X is the way to go. Microsoft beantwoord al jaren alle interne computer eisen, voor iedere gebruiker en voor de echte Microsoft fan, maken ze het af met een Microsoft laptop.

Microsoft Surface

De Microsoft Surface, waar te beginnen? Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop dan weet je waarschijnlijk ook al wel ongeveer wat jij van je laptop verwacht. De Microsoft Surface series zijn laptops waarop je de hele dag ongestoord door kunt werken. Dankzij de optimale batterijduur, kun je tot wel 15 uur werken zonder op te laden, en dankzij het gewicht van de Surface (rond de 1,25 kilo) kun je deze gemakkelijk meenemen en dankzij de 2-in-1 opties, haal je jouw Surface zo even uit de tas om een snelle aantekening te maken. De luxe uitstraling heeft de Microsoft Surface te danken aan de alcantra bekleding. Misschien heb je al ervaring met Surface en wil je een nieuwer model? Microsoft Surface, voor iedereen een passende laptop. Zo is er bijvoorbeeld de Microsoft Surface laptop, derde generatie. Hiermee hebben ze (eindelijk) een aantal kritiekpunten opgelost zoals het gebrek aan repareerbaarheid. Ook is de Surface laptop 3, nu wel voorzien van een usb-c aansluiting. De Surface 3 is zeer mooi, maar wel redelijk minimalistisch. Als jij veel van je laptop vraagt, dan kun je misschien beter voor een ander model kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Surface Pro? Met de Surface Pro X geniet je bijvoorbeeld van “edge to edge” randen; van rand tot rand beeld en past het nieuwe Eye Contact jouw blik aan bij videogesprekken. Of je nu kiest voor een Surface Pro, een Surface Go of toch een Surface Book. Bij ons vind je zonder gedoe jouw nieuwe Microsoft Surface.

Microsoft laptop Surface

Alle modellen van Microsoft Surface hebben een touchscreen zodat je voor een snelle aantekening, gewoon even je Surface uit je tas haalt. Voor de mensen die ook graag een toetsenbord gebruiken, is er de keuze voor een combinatie met een Typecover toetsenbord. Dankzij de magnetische aansluiting tover jij je Microsoft Surface in een ogenblik om naar een volwaardige laptop. Microsoft Surface heeft als het ware de markt een beetje wakker geschud met haar mooie 2-in-1 Microsoft Surface modellen en heeft zelfs een alternatief voor de die hard Windows fan, die meer richting een Macbook neigt, maar gewoon niet naar Apple wil overstappen. Een model met touchpen is geschikt voor ontwerpen en schetsen op het scherm, dus ideaal voor de bewerkers onder ons. Een Surface pro met Core i5 processor kan dan bijvoorbeeld een goede keuze voor je zijn. Het kopen van een nieuwe laptop doe je, ongeacht welk merk of model, niet elk jaar als het goed is. Daarom wil je ervan verzekerd zijn dat jij je beste keuze maakt, maar ook zeker weten dat je de allerbeste Microsoft laptop Surface aanbieding van het moment te pakken hebt. Wij nemen dit stukje graag uit handen door voor jou elke dag het web af te speuren voor de allerleukste aanbiedingen van dit moment. In een handig overzicht zie je direct alle Microsoft laptop Surface aanbiedingen en kun je gemakkelijk jouw ideale keuze maken.