Wat is een 2 in 1 laptop?

Een 2 in 1 laptop combineert de functies van deze beide apparaten op een slimme manier. Om tussen de laptop en tablet functie te switchen hoef je alleen het scherm uit de onderkant te schuiven, te klikken of om te klappen. Een 2 in 1 laptop combineert het gemak van een tablet met de goede prestaties van een laptop. Wanneer je even op de bank wilt liggen en wat of social media rond wilt kijken kun je dat handig met de tabletfunctie doen. Maar wanneer je een stuk moet schrijven voor je werk of opleiding kun je gewoon de laptopfunctie gebruiken en zo sneller werken dan met een tablet.

2 in 1 laptop kopen

Een groot deel van de activiteiten op een computer speelt zich tegenwoordig niet meer af op de desktop achter een bureau. De meeste mensen werken of surfen liever vanaf de bank of onderweg op een laptop. Hoewel laptops nog steeds erg populair zijn, kiezen ook steeds meer mensen voor een tablet. Een tablet is vaak nog compacter en biedt bovendien het gemak van een touchscreen. Een tablet biedt voor veel mensen een aantal voordelen die een laptop niet kan bieden. Als je sterk twijfelt tussen het kopen van een laptop en het kopen van een tablet hebben we goed nieuws voor je: een keuze is niet nodig. Met een 2 in 1 laptop koop je namelijk zowel een laptop als een tablet. Bekijk ook de andere laptop aanbieding!

2 in 1 laptop vergelijken

Bij het kopen van een 2 in 1 laptop moet je op dezelfde aspecten letten als bij andere laptops. Je moet bijvoorbeeld kijken hoe groot en zwaar de laptop die je gaat kopen is. Als je de 2 in 1 laptop veel onderweg wilt gebruiken is een kleine laptop vaak de beste keuze. Ook de prestaties die je van de laptop verwacht zijn natuurlijk belangrijk bij het kopen van een laptop. Let bijvoorbeeld op de processor en het RAM geheugen om deze prestaties te checken. Andere aspecten die voor de een belangrijker zijn dan voor de ander zijn bijvoorbeeld de kwaliteit van het beeldscherm en de luidsprekers. Ook de omvang van de accu en het interne geheugen kunnen belangrijk zijn voor bepaalde gebruikers. Wanneer je een 2 in 1 laptop wilt kopen is het natuurlijk voordelig te kijken welke aanbiedingen er op dit moment op deze pagina te vinden zijn. Zo vind je altijd een goedkope 2 in 1 laptop!